Trubička na kremrole velká
Trubička na kremrole je vyrobena z pocínovaného plechu.
Délka trubičky je 100 mm, šířka na užší straně je 15 mm a na širší straně 20 mm.
Kategorie: | Trubičky |
---|
Velká trubička na kremrole se skvěle hodí na přípravu kremrolí, či jiných sladkých i slaných zákusků.
Snad všichni milujeme křehké a sladké kremrole, které jsou plněné nadýchaným bílým sněhem. Kremrole, ale i trubičky jsou skvělou sladkou tečkou po obědě. Výroba kremrolí a trubiček je velmi snadná. Rozválené kousky listového těsta obmotáme kolem formičky tak aby se překrývaly. Poté je lehce potřeme olejem, či máslem. Těsto upečeme do zlatova a následně jen stačí naplnit sladký výtvor bílkovou hmotou, či jinou, třeba i netradičně slanou náplní. Listové těsto, které používáme při výrobě kremrolí a trubiček je většinou mastnější a proto je dobré jej ještě za tepla z trubiček stáhnout. Pokud by se těsto nechtělo lehce oddělit od formičky, tak s upečenou trubičkou lehce zakroutíme do stran, aby se od formičky oddělila.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.