Potřeby na vaření, Strana 4
- Cedníky
- Struhadla
- Škrabky
- Nádobí na přípravu zeleniny
- Kuchyňské nože
- Litinové a smaltované nádobí
- Nerezové nádobí
- Gastro nádobí
- Ostatní nádobí
Nejprodávanější
Škrabka na ryby Ideální způsob na očištění šupinatých ryb
Hák na zavěšení masa je vyroben z kvalitní nerezové oceli. Rozměr háku je 100 mm. Tloušťka drátu je 4 mm.
Jehla na špíz je 28 cm dlouhá a její průměr je 2 mm. Jehly jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli.
Kvalitní skleněná poklice s nerezovým kováním z temperovaného skla o rozměru 14cm. Poklice se hodí na nádobí řady Standart.
Standartní cedník s průměrem 12cm. Cedník má tkanivo z ocelového drátu s oky 0,7mm x 0,7mm. Cedník je galvanicky leskle pokoven.
Jehla na špíz je 28 cm dlouhá a její průměr je 3 mm. Jehly jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli.
Napařovací vložka, neboli napařovák nebo také pařáček má průměr 16 cm. Je vyroben z galvanicky leskle pokoveného plechu.
Smaltovaná poklice na malý hrnec a rendlík. Poklice má průměr 14cm.
Hnědá smaltovaná poklice na malý hrnec a rendlík. Poklice má průměr 14cm.
Kvalitní skleněná poklice s nerezovým kováním z temperovaného skla o rozměru 16cm. Poklice se hodí na nádobí řady Standart.
Bodec na napichování brambor. Délka bodce je 14cm. Bodec je vyrobený z bukového dřeva a nerezové oceli.
Hák na zavěšení masa je vyroben z kvalitní nerezové oceli. Rozměr háku je 120 mm. Tloušťka drátu je 5 mm.